Studiestart 2021

Studenter sittende på en gressplen utenfor studiested Evenstad.

Vi gleder oss til studiestart. (Foto: HINN)

Velkommen til studiestart 2021, som for de aller fleste er mandag 16. august. Etter introduksjonen på studiet tar Fadderuka 2021 over fra onsdag 18. august til søndag 22. august.

Vi ønsker at studentene på Høgskolen i Innlandet (HINN) skal få en god start på studiene og at dere skal trives fra første dag. Vi inviterer derfor alle nye studenter ved heltidsstudiene på års- og bachelornivå til introduksjonsprogrammet INNStart, som for de aller fleste starter mandag 16. august.

Her får du som ny student møte medstudenter og du blir bedre kjent med studiet og studiestedet ditt før Fadderuka starter. INNStart varer til onsdag 18. august. Fadderuka 2021 arrangeres fra onsdag 18. august til søndag 22. august.

Informasjon om program for ditt studium og oppstartstidspunkt finner du på sidene for ditt studiested.

Mer informasjon

Vi har samlet informasjon om det vi tror du som er student trenger å vite før studieåret starter på en egen side for studiestart.

Fadderuke

Det blir fadderuke på studiestedene fra 18. august 2021 - les mer

Vi gleder oss til august og ønsker alle hjertelig velkommen.