Studiebarometeret – den nasjonale spørreundersøkelsen om studiekvalitet

Den 23. oktober mottar du som er 2.- og 5.-årsstudent ved HINN en invitasjon på e-post om å svare på en nasjonal undersøkelse om kvaliteten i sitt studieprogram.

Flere invitasjoner

Det vil også gå ut invitasjoner på SMS. Undersøkelsen kan besvares via smarttelefon, nettbrett og PC.

For at kvaliteten på resultatene skal bli best mulig er det viktig at alle svarer. Høgskolen oppfordrer alle våre studenter til å svare på undersøkelsen.

Påloggingsside

Studenter som ikke vil eller kan bruke lenka de får i e-post og SMS, kan logge seg inn via en egen nettside.

Løsningen fungerer bare for studenter som finnes i høgskolens listegrunnlag. Disse kan enkelt logge seg inn på sitt skjema via:  http://www.nokut.no/studiebarometeret/login

Om Studiebarometeret

Undersøkelsen gjennomføres i regi av Kunnskapsdepartementet og NOKUT.

Resultatene for hvert enkelt studieprogram i Norge offentliggjøres i portalen  www.Studiebarometeret.no i februar 2019. Du kan i dag se resultatene fra fjorårets undersøkelse i portalen.

Spørsmål

Har du spørsmål vedrørende undersøkelsen, ta kontakt med seniorrådgiver  Arve Thorsberg