Student omkom i tragisk padleulykke

Det var med stor sorg høgskolen mandag 23. mars mottok meldingen om at Per Andreas Steiro Frøiland døde i en padleulykke på Mjøsa.

Per Andreas var 3-årsstudent på lektorprogrammet i språkfag og hadde engelsk som hovedfag. Han var forrige studieår leder av studentrådsstyret for de 3.000 studentene på studiested Hamar. I år var han ansatt i høgskolens team av studentambassadører og har også blogget om livet som student ved HINN.

Per Andreas Steiro Frøiland bisettes torsdag 2. april kl. 13.00 fra Stavanger krematorium.
Bisettelsen streames og kan følges på nett.

Det er også opprettet en minneside hos begravelsesbyrået. Her er det blant annet mulig å tenne et lys og skrive et minneord.

Høgskolen avholdt tirsdag denne uken minnestund for Per Andreas der studenter og ansatte delte sin sorg over hans bortgang med hans familie og kjæreste.

Les dekan Morten Ørbecks minneord her.

I anledning torsdagens begravelse flagger HINN på halv stang.