Stillingen som rektor er lyst ut

Studenter utenfor campus

Stillingen som rektor ved Høgskolen i Innlandet er lyst ut med utvidet søknadsfrist 6. januar 2021.

Stillingen som rektor ved Høgskolen i Innlandet er lyst ut. Søknadsfristen er forlenget til 6. januar 2021.

Rektor tilsettes på åremål for en periode på fire år, med mulighet for en andre åremålsperiode.

Høgskolens nye rektor vil lede en virksomhet med over 1 000 ansatte og 14 000 studenter, med studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.

I utlysningsteksten vektlegges det at søkere må ha høy vitenskapelig kompetanse og solid ledererfaring, gjerne med kjennskap til universitets- og høgskolesektoren fra tidligere.

Den som ansettes vil tiltre i stillingen i mai 2021 når dagens rektor, Kathrine Skretting, går av med pensjon.

Det er styret ved Høgskolen i Innlandet som tilsetter rektor.

Se utlysningsteksten på jobbnorge.no:  https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/195211/rektor