Solbrilleseremoni på Evenstad

Gratulerer til alle våre avgangsstudenter!

26. april feiret vi årets avgangsstudenter på Evenstad med solbrilleseremoni og festmiddag.

Denne dagen var fristen for å levere årets bacheloroppgaver i skogbruk, bacheloroppgaver i utmarksforvaltning, og masteroppgaver i anvendt økologi. Det ble i tradisjon tro arrangert fest for å ære disse avgangsstudentene – en hyggelig tradisjon der studenter og ansatte møtes til festmiddag. Årets tale til avgangsstudentene ble holdt av Torstein Storaas, og etter talen fikk alle som hadde levert oppgaven sin utlevert solbriller for å skjerme seg mot den lys fremtiden de har etter endt utdanning på Evenstad.

pris_ba seminar

Karen Marie Mathisen (t.v.) delte ut prisene for bachelorseminaret. Her sammen med May Britt Trydal og Martin Storberget.

Under middagen ble det også delt ut priser til studentene som ble kåret til beste presentasjon og beste poster under bachelorseminaret tidligere i vår. Her var det Lars Erik Rønningen som vant for beste poster av bacheloroppgave i skogbruk, og Martin Storberget for beste presentasjon av bacheloroppgave i skogbruk. For bacheloroppgaver i utmarksforvaltning var det Aki Eggen Hofstad som vant prisen for beste poster, og May Britt Trydal som vant prisen for beste presentasjon.

Vi ønsker våre bachelor- og masterkandidater lykke til videre!