Skrivehjelp

Signe og Mona er skrivehjelpere i Elverum hver mandag og tirsdag fram til 3. desember.

Biblioteket på Elverum, Hamar og Rena gir skrivehjelp og Evenstad har eget skrivesenter. Få hjelp med oppgaveskrivingen.

Er du usikker på noe i forbindelse med oppgaveskriving? Vet du ikke helt hvor du skal starte?
Da kan du få hjelp av flinke og erfarne medstudenter! Vi hjelper deg med ulike aspekter ved oppgaveskriving, som for eksempel struktur, språk, henvisninger, litteraturlister eller andre spørsmål du har. Det er bare å stikke innom eller avtale tid om du ønsker det.

Elverum

I Elverum er Signe og Mona skrivehjelpere fra 14. oktober til 3. desember:

Mandager: kl. 1400-1700
Tirsdager: kl. 1000-1300

Evenstad

Evenstad skrivesenter tilbyr alle studenter, ph.d.-kandidater og ansatte på HINN Evenstad gratis veiledning innen alle former for skrivearbeid, både høgskole- og privatrelatert.

Hamar

Oda, Steffen og Victoria tilbyr skrivehjelp på Hamar. De holder til utenfor kopirommet i biblioteket fra 14. oktober til 13. desember:

Mandag: kl. 1200–1700
Onsdag : kl. 1000–1330
Fredag: kl. 1000–1400

Ta kontakt med dem for å avtale veiledning:  skrivehjelp.hamar@gmail.com eller møt opp i biblioteket.

Rena

Bjørn Ronny tilbyr skrivehjelp i læringslaben i biblioteket, rom 3V111 fra 7. oktober og utover:
Mandag og torsdag: kl. 1200–1400