Skrivehjelp

Signe og Mona er skrivehjelpere i Elverum hver onsdag og torsdag fram til 16. mai.

Biblioteket på Elverum, Hamar og Rena gir skrivehjelp og Evenstad har eget skrivesenter. Få hjelp med oppgaveskrivingen.

Er du usikker på noe i forbindelse med oppgaveskriving? Vet du ikke helt hvor du skal starte?
Da kan du få hjelp av flinke og erfarne medstudenter! Vi hjelper deg med ulike aspekter ved oppgaveskriving, som for eksempel struktur, språk, henvisninger, litteraturlister eller andre spørsmål du har. Det er bare å stikke innom eller avtale tid om du ønsker det.

Elverum

I Elverum er Signe og Mona skrivehjelpere fra 20. februar til 16. mai:
Onsdag kl. 11–14
Torsdag kl. 14–17

Evenstad

Evenstad skrivesenter tilbyr alle studenter, ph.d.-kandidater og ansatte på HINN Evenstad gratis veiledning innen alle former for skrivearbeid, både høgskole- og privatrelatert.

Hamar

Oda, Steffen og Hege tilbyr skrivehjelp på Hamar. De holder til utenfor kopirommet i biblioteket fra 25. februar til 7. juni:
Mandag–onsdag: kl. 12–17
Torsdag: kl. 15.30–18
Fredag: kl. 12–15

Ta kontakt med dem for å avtale veiledning: skrivehjelp.hamar@gmail.com eller møt opp i biblioteket.

Rena

Biblioteket på Rena tilbyr skrivehjelp i læringslaben i biblioteket, rom 3V111 fra 5. mars til 11. april:
Tirsdag og torsdag: kl. 12–14