Marit Torgersen (foto: Eidsiva Energi)

Marit Torgersen er tilbudt stillingen som direktør for digitalisering og infrastruktur (foto: Eidsiva Energi).

Høgskolestyret vedtok i styremøte 19. desember å tilby Marit Torgersen stillingen som direktør for digitalisering og infrastruktur.

Bred erfaring

Marit Torgersen kommer fra stilling som direktør konsernstab i Eidsiva energi. Her har hun hatt ansvar for HR, IT, kommunikasjon og regional utvikling, personellsikkerhet, innkjøp og servicesenter. Hun har en Master of Science Information systems and organizational change fra London School of Economics, samt utdanning fra BI, Nord-Trøndelag distriktshøgskole og Trondheim ingeniørhøgskole.

Før Torgersen begynte i Eidsiva i 2009 jobbet hun i flere år som assisterende direktør og seksjonsleder for fagsystemer i Norges Bank. Etter planen vil hun starte opp i stillingen i mars 2018.

Med tilsettingen av direktør for digitalisering og infrastruktur er høgskolens ledergruppe nå besatt.

Høgskolens nye ledergruppe

Rektor Kathrine Skretting

Viserektor Anna L. Ottosen

Prorektor Utdanning Stine Grønvold