SIKT 2019 på studiested Lillehammer

H.K.H Kronprins Haakon

H.K.H. Kronprins Haakon arrangerer SIKT 2019 på Høgskolen i Innlandets studiested Lillehammer tirsdag 29. oktober.

Tirsdag kommer H.K.H. Kronprins Haakon til Høgskolen i Innlandet.

Det er syvende år på rad unge ledere og talent inviteres til SIKT-konferansen. Årets konferanse arrangeres i Innlandet 28. og 29. oktober hvor Høgskolen i Innlandets studiested Lillehammer er vertskap for andre dag.

Tema for SIKT i år er verdiskaping – både i form av økonomiske verdier, men også i betydningen av verdiene man står for. I løpet av dagene deltakerne er sammen skal de ta for seg hva verdiskaping betyr for dem som individer, som medlemmer av bedrifter og organisasjoner, og for samfunnet som de er en del av.

SIKT-konferansen samler rundt 200 deltakere fra hele landet, og representerer næringsliv, gründere, offentlig sektor, organisasjonsliv, kultur, idrett, media og akademia. Målet med konferansen er at deltakerne skal kunne lære av hverandre og diskutere felles utfordringer og muligheter i fremtidens Norge.

Åpning av konferansen

Offisiell åpning av SIKT 2019 skjer tirsdag 29. oktober på Høgskolen Innlandet studiested Lillehammer, med Kronprinsen, ordfører i Lillehammer Ingunn Trosholmen og rektor Kathrine Skretting.

Det vil være både internasjonale og norske forelesere, og seks av innleggene vil være fra deltakere på konferansen. Se konferansens nettside for program og mer informasjon.

Konferansier er Else Kåss Furuseth.

Før konferansen vil Kronprinsen også møte unge gründere og næringsliv fra regionen, i regi av Agenda Innlandet, bestående av den kommende Fylkeskommunen Innlandet, LO, NHO og Sparebank 1 Østlandet.

All presse som ønsker å dekke arrangementet må søke om akkreditering innen fredag 25. oktober 2019 klokken 16.00. Skjema for akkreditering finnes på Kongehusets hjemmesider