Renholdernes dag

Foto av ulike renholdere i arbeid ved HINN.

I dag, 7. desember, er det renholdernes dag. Tusen takk for det viktige arbeidet som utføres daglig.

Vi vet det allerede - renhold er viktig – pandemi eller ei, og i dag 7. desember, er det renholdernes dag.

Før, under og etter korona er høgskolen like avhengige av denne kompetansen; både faget og yrkesgruppen, selv om det i år har blitt enda tydeligere hvor viktig det er med godt renhold og god hygiene. Vi er minnet på at det ikke bare handler om trivsel, men også om trygghet og helse.

Jeg er stolt av å være kollega med renholderne ved høgskolen.  De er i gang tidlig på morgenen, før alle oss andre, for å bidra til at det legges best mulig til rette for innovativ læring og nyskapende forskning. Dette gjør de gjennom fokus på god fagkompetanse og på brukerne - studenter og kollegaer.

Gratulerer med dagen!