Opptakskontoret søker sommervikarer

Bilde av en klokke stående på et bord.

Høgskolen i Innlandet søker nå etter to sommervikarer til opptakskontoret. Søknadsfristen er 15. februar. Foto: Colourbox.

Er du på utkikk etter sommerjobb? Høgskolen i Innlandets opptakskontor har ledig to sommervikariater som saksbehandler.

Vikariatene  har tiltredelse i april og varer til slutten av juli, og passer fint for studenter. Stillingsstørrelsene er deltid, men fulltid i skolens sommerferie. Opptakskontoret er lokalisert på Elverum og i Lillehammer, og arbeidsted er valgfritt mellom disse to studiestedene.

Hovedoppgave

• Behandle søknader om opptak til høyere utdanning

Andre arbeidsoppgaver

• Informasjon og veiledning av søkere både på telefon, e-post og personlig ansikt til ansikt.

Arbeidsformen er teambasert og krever evne til fleksibilitet og gode samarbeidsevner. Du må i tillegg ha god arbeidskapasitet og kunne takle en hektisk arbeidshverdag i perioder.

Kompetanse og erfaring

Til stillingen kreves det relevant høyere utdanning og gode IKT-kunnskaper. Søker må ha gode fremstillingsevner både i norsk og engelsk.  Det er ønskelig med saksbehandlererfaring. Det forventes at du har evne til å arbeide selvstendig og har høy arbeidskapasitet.

I rollen som saksbehandler ved høgskolens opptakskontor kreves det at du er fleksibel og løsningsorientert, har høy grad av serviceinnstilling samt gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Opplæring vil bli gitt.

Send din søknad med CV innen 15. februar til:

Opptaksleder Elisabeth Nikolaisen

E-post :  elisabeth.nikolaisen@inn.no, Tlf: 62 43 01 16