Oppfordrer studentene til å ta ansvar

Portrettfoto nestleder STINN, Alexander Eriksson.

Nestleder i STINN, Alexander Eriksson, oppfordrer studentene til å ta sin del av ansvaret ved studiestart.

- Vær snill og vis at dere kan ta ansvar. Vis at vi kan når vi vil, at vi er bedre enn bare fest og fyll, at vi kan komme oss igjennom en studiestart litt utenom det vanlige. Dette er Studentorganisasjonen i Innlandet (StInn) sin oppfordring til studentene i forkant av studiestart mandag 17. august.

Nestleder og pressekontakt i StInn, Alexander Eriksson, oppfordrer HINNs studenter om å ta ansvar ved studiestart.
I en pressemelding kommer han med en klar oppfordring:
- Hold avstand, vask hender, test deg ved mistanke om smitte. Dere må fortsatt bruke tiden på å skape nye vennskap og bli kjent med studiebyen, men dropp uforsvarlig festing og risikabel oppførsel. Nyt studietiden, den handler om mer enn de første ukene.

Eriksson skriver også at: - Festen vil komme, ikke denne uken og ikke uken etter, men en dag kan vi feste igjen. Hvor lang tid det vil ta, ligger på deres skuldre. For hver fest dere dropper i tiden fremover, vil ventetiden bli et lite hakk kortere.

Mandag starter et nytt studieår, og onsdag 19. august begynner fadderuka ved HINN. Fadderuka blir arrangert til planlagt tid fra onsdag 19. til søndag 23. august, men flere tiltak iverksettes for å forhindre smittespredning.

Høgskolen i Innlandet har blant annet utarbeidet egne retningslinjer for fadderledere og faddere. Disse kan leses i sin helhet her:

Les også hele pressemeldingen fra STINN her: