Online seminar om virtuelle konferanser

Konferanse

Det er ennå mulig å melde seg på seminaret som arrangeres 16. september.

Høgskolen i Innlandet arrangerer 16. september et gratis seminar på Zoom om overgangen fra fysiske til virtuelle konferanser.

Seminaret er organisert av Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk, og er lagt opp til å være en panel-diskusjon med fem deltagere som skal dele deres erfaringer med å transformere sine fysiske konferanser til å bli virtuelle, og hvordan de har organisert dette. I tillegg blir det tid til spørsmål og kommentaret fra deltagere. Målet er at seminarets deltagere skal få et innblikk i hvilke muligheter som finnes, og inspirasjon for å selv kunne legge opp sine virtuelle konferanser.

Panelet består av:

• Beatrix Busse, University of Cologne
  • Susan Nacey, Høgskolen i Innlandet
  • Charlotte Taylor, University of Sussex
  • Henry Tune, University of Perpignan
  • Bodo Winter, University of Birmingham

Seminarets moderator er Ingeborg Amundrud, Høgskolen i Innlandet.

Seminaret retter seg mot alle som arrangerer eller ønsker å gjennomføre virtuelle konferanser, seminarer eller lignende arrangement, uavhengig av hvilken bransje eller sektor du er tilknyttet. Så langt er rundt 150 påmeldt fra hele verden, men det er fortsatt ledige plasser.

Du kan melde deg på her.

Les mer om arrangementet på våre engelske nettsider.