Ny studentprest i Hedmark

Bilde av de to studentprestene Thomas Tinglum og Anne Anker Bolstad.

Thomas Tinglum er ansatt som studentprest for våre studiesteder i Hedmark. Hans kollega Anne Anker Bolstad er studentprest ved studiested Lillehammer. Foto : Høgskolen i Innlandet.

Thomas Tinglum har nå startet i stillingen som studentprest for våre studiesteder i Hedmark.

Vår nye studentprest i Hedmark blir den andre studentpresten ved HINN, og blir kollega med Anne Anker Bolstad som i flere år har vært studentprest ved studiested Lillehammer. Rollen som studentprest innebærer å være tilgjengelig for samtaler med enhver student som ønsker å prate med noen, uavhengig av tema og studentens bakgrunn. Samtalene er gratis og konfidensielle, og blir satt opp etter forespørsel fra studentene selv.

Fra storbyen til rurale Hedmark

Thomas Tinglum flyttet fra Oslo til Hedmark for ca. ti år siden, og før sin nye rolle ved Høgskolen i Innlandet har han i ti år jobbet med menighets-relatert arbeid.

- Jeg startet i min nye rolle ved HINN nå i august, og er veldig spent på tiden fremover. Siden dette er en nyopprettet stilling vil den bli formet og nærmere definert utover høsten, sier Tinglum.

I løpet av det siste året har hundrevis av studenter ved studiested Lillehammer vært i dialog med studentprest Anne Anker Bolstad, noen for kun en samtale på rundt en time, andre har hatt flere samtaler.

- Vi vet at ved semesterstart eller ved begynnelsen av studieløpet til en student så kan det bli litt mye stress. Tilværelsen kan oppfattes som både spennende, men også litt overveldende. Vi håper ingen nøler med å kontakte oss om hvilket som helst tema de måtte ha i tankene, sier de to studentprestene.

Slik kommer du i kontakt med studentprestene

For å booke en time kan du ta kontakt med studentpresten som er tilknyttet ditt studiested.

Studiested Lillehammer

Anne Anker Bolstad

Telefon: 915 11 244

anne.bolstad@inn.no

Annes kontor ligger i Internatet, der Studentsamskipnaden i Innlandet holder til. Hun er tilgjengelig for bookede avtaler mandag, tirsdag og torsdag. Ta gjerne kontakt med Anne for å avtale en prat.

Studiested Evenstad, Rena, Elverum, Blæstad og Hamar.

Thomas Tinglum

Telefon: 952 58 753

thomas.tinglum@inn.no

Thomas sitt kontor er lokalisert rett over resepsjonen i Elverum, men han vil også reise til de andre studiestedene i Hedmark for samtaler med studentene. Ta gjerne kontakt med Thomas for å avtale en samtale.