Language: NOR | ENG

Ny HINN- podkast med Einar Øverenget

Logo podkast

Filosof Einar Øverenget møter andre fagpersoner fra Høgskolen i Innlandet i ny podkast.

Filosof Einar Øverenget møter andre fagpersoner fra Høgskolen i Innlandet i ny podkast.

Podkasten «På en benk med Einar Øverenget» er nå lansert på en rekke av de største plattformene, blant dem Apple podcasts, Spotify og Acast

Einar Øverenget er professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet, har gitt flere bøker og er en aktiv samfunnsdebattant og foredragsholder.

I podkasten møter Øverenget fagpersoner fra helt andre fagfelt til en avslappet samtale med mange tematiske krumspring der programlederen utfordrer sine perspektiver fra etikken og filosofien.

Temaene i de fem første episodene som er publisert er barnevern, språk, organisasjonskommunikasjon, pedagogikk og hytteutbygging. Gjestene er Hans Jørgen Wallin Weihe, Susan Nacey, Peer Jacob Svenkerud, Ann Gustavsen og Tor Arnesen

Serien er produsert og initiert av Seksjon for kommunikasjon og samfunnskontakt ved Høgskolen i Innlandet. Det blir publisert nye episoder fortløpende.  

Målet er å nå ut til alle som er interessert i filosofi, forskning og viten i et medium som er i kraftig vekst, er godt egna for forskningsformidling og som særlig treffer de mellom 20 og 40 år med høyere utdanning.