Bannerbilde for vinterkonsert i regi av musikkstudenter fra campus Hamar

Fredag 15. desember inviterer musikkstudenter ved Høgskolen i Innlandet til årets vinterkonsert i Hamar Teater. Konserten kalles «Lykter i Mørket» og det vil bli variert musikk med alt fra Frank Sinatra og Idina Menzel til Ylvisbrødrene.

Bak arrangementet står musikkstudenter fra Campus Hamar. De er representert ved alle årskull, og gleder seg til å vise frem det de har jobbet med i høst. Dette er en konsert som skiller seg ut i mengden, og studentene ønsker alle hjertelig velkommen til årets vinterkonsert.

Konserten kalles «Lykter i Mørket» siden prosjektledelsen ønsket et fokus på følelser knyttet til vinterstemning. Arrangementet har et variert program bestående av både julemusikk og tema som er spesielt aktuelle i mørketiden vi nå er inne i.

Vinterkonserten finner sted i Hamar Teater klokken 19.00.

Det er forhåndssalg av billetter i resepsjonen på Campus Hamar og billetter kan også kjøpes her!

På konsertdagen vil det være mulig å kjøpe billetter i døren fra klokken 18.30.