Møt oss på digitale messer

Sammensatt bilde av studenters ansikter.

Møt våre studentambassadører på vår digitale stand.

Fra 12.januar til 18.februar skal vi delta på årets utdanningsmesser. Som så mye annet blir også de digitale, og det for aller første gang. Vi håper å nå ut til våre fremtidige studenter med åpne chatkanaler betjent av våre studentambassadører, og informative filmer om våre studietilbud.

For aller første gang skal ikke hundrevis av videregåendeelever møtes på utdanningsmesser rundt omkring i landet. I år er det digitalt. Heldigvis har Sverige noen års erfaring med digitale messer, og har dermed banet vei for gode teknologiske løsninger, så antakeligvis skal dette gå helt fint.

En enklere dialog

Det kan være overveldende å delta på utdanningsmesser. Ikke bare er du der sammen med hundrevis av andre elever, men du er også omgitt av utdanningsinstitusjoner fra både inn- og utland. Det kan være vanskelig å ta kontakt og stille de spørsmålene du lurer på.

Derfor håper vi at de digitale messene vil gjøre terskelen for å stille spørsmål og undersøke aktuelle skoler lavere for de besøkende.

Hvis du er en av de som skal delta på årets messer, og er usikker på om du tør å stille spørsmål er det viktig å huske på at ingen spørsmål er dumme. Og hvis du tror at det er noen veldig akademiske professorer som møter deg på chatten, så tar du helt feil. Det er våre egne studenter som har vært i akkurat samme situasjon som det du er i nå.

Varierte videoer

Vi er en høgskole som har 6 studiesteder og godt over 100 studietilbud. Derfor har høsten blitt brukt på å lage filmer om alt vi har å tilby. På vår stand vil du finne filmer om det aller meste. Både studietilbud, studiesteder og ikke minst gode tips til deg som går fra å være elev til å bli student.

Etter mye forberedelse er vi klare for å ta imot dere på vår digitale stand!

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss?

Vi vil bli bedre. Høsten 2021 lanseres inn.no på ny nettløsning. Vi setter pris på om du hjelper oss ved å svare på en kort spørreundersøkelse.

Du kan lese mer her.

Ønsker du å delta?