Lyst til å skape leselyst blant barn og unge?

Bilde av mange barn på festival.

Foto: wwww.litteraturfestival.no

Pegasusfestivalen, som går av stabelen 21.-26.september på Lillehammer, trenger frivillige. Har du lyst til å bidra slik at barn og unge kan delta på litteraturarrangementet og samtidig fremme leselyst?

Har du lyst til å bidra? Da melder du deg på her:  https://litteraturfestival.no/frivillige/

Norsk Litteraturfestivals tilbud til barn og unge har navnet PEGASUS, etter en navnekonkurranse i 2007 da festivalens omfattende satsning på barn og unge ble etablert.

Pegasus formidler litteratur til barn og unge gjennom  hele av året i form av kurs og verksteder, konkurranser og aktiviteter, forfattermøter, prisutdelinger og tekstlesing.
Pegasus-programmet holder høy kunstnerisk kvalitet og representerer bredde, både med hensyn til sjangre, språk og formidlingsform. Gjennom samarbeid med skoler og barnehager når Pegasus ut til et bredt publikum og presenterer etablerte og yngre forfatterne/illustratører side om side.