Koronatiltak utvides for studenter og ansatte fra nye kommuner

Helseminister Bent Høie under en pressekonferanse søndag kveld

Helseminister Bent Høie presenterte koronainnstrammingen i ytterligere 15 kommuner på Østlandet på en pressekonferanse søndag kveld.

HINN-studenter og ansatte i 15 nye kommuner blir blant annet bedt om å ikke komme til studiestedene etter regjeringens innstramminger søndag.

Regjeringen innførte lørdag nye og strengere koronatiltak i 10 kommuner på Østlandet, inkludert Oslo. Som en følge av dette innførte HINN flere tiltak som gjelder studenter og ansatte som bor i de aktuelle kommunene.

Søndag ble det innført strengere tiltak i ytterligere 15 kommuner. Tiltakene HINN har innført blir gjort gjeldende også for studenter og ansatte som bor i disse kommunene, i første omgang til 31. januar.

Smitteverntiltakene i de 25 kommunene får konsekvenser for studenter fra disse kommunene som skal i praksis, for studenter som skal gjennomføre praksis i de aktuelle kommunene, og for ansatte og studenter som pendler fra disse kommunene til HINNs studiesteder.

Les hvilke tiltak som gjelder for deg dersom som student eller ansatt

Regjeringens pressemelding søndag om koronatiltak i ytterligere 15 kommuner

Oppdatering onsdag 27. januar:
HINN åpner for strengt nødvendige reiser til studiestedene