Koronasmitte ved studiested Lillehammer

Bilde fra høgskolens lokaler på Lillehammer

Foto: Karen-Ingrid Fryjordet/Høgskolen i Innlandet.

En student på Lillehammer har fått påvist koronasmitte. Studenter og ansatte må være obs på symptomer, ha lav terskel for å teste seg, og vente hjemme til negativ test.

Studenten testet positivt på covid 19 torsdag 15. april. Studenten har den siste uka vært tilstede på studiestedet og har brukt bibliotek, lesesal og kantine. Smittesporingen har ikke identifisert nærkontakter ved høgskolen.

– Personer som har vært tilstede på studiested Lillehammer den siste uka skal ha lav terskel for å teste seg ved symptomer på koronasykdom. De skal kontakte kommunen som gjennomfører testing, og bli hjemme til testsvaret foreligger, sier beredskapsleder ved høgskolen Marit Torgersen.

Se informasjon om testing for covid 19 (Lillehammer.kommune.no)

Høgskolen har tett dialog med smittevernmyndigheten i Lillehammer i oppfølgingen av smittetilfellet. Vurderingen så langt er at det ikke er behov for andre særskilte tiltak nå.