Konferanse om toppidrett og utdanning

Kortbane skøyteløp (foto: Geir Owe Fredheim)

Konferansen arrangeres onsdag 25. – torsdag 26. april på Lillehammer og Scandic Lillehammer Hotel (foto: Geir Owe Fredheim)

I april inviterer HINN og Olympiatoppen til konferanse på Lillehammer om talentutvikling i toppidretten. Påmeldingsfrist 22. mars.

Lillehammer har en sterk posisjon innen norsk vinteridrett og er bosted for mange av deltakerne som nylig presterte så godt i OL i PyongChang.

En forklaring på den høye konsentrasjonen av toppidrettsutøvere er en langsiktig satsing på å legge til rette for å kombinere studier og toppidrett på høgskolen. Denne satsingen har skjedd i nært samarbeid med idretten og med Olympiatoppen i spissen.

En del av dette samarbeidet har vært å jevnlig arrangere den nasjonale konferansen «Toppidrett og utdanning» på Lillehammer. Tema på årets konferanse 25. – 26. april er «Talentutvikling i toppidretten», om hvilken rolle tilrettelegging på videregående skole og på universitet/høgskoler spiller for talentutviklingen i norsk toppidrett.

For mer informasjon om konferansen og påmelding