Inviterer til Ulvekafé på HINN Evenstad

Ulv i snø (Colourbox)

Vi ønsker velkommen til forskningsnytt og sosialt samvær på Ulvekafé på HINN Evenstad 13. desember (foto: Colourbox)

Torsdag 13. desember presenterer vi det siste innen ulveforskninga på åpen Ulvekafé på HINN Evenstad.

Øystein Flagstad fra Norsk institutt for naturforskning (NINA) i Trondheim formidler siste nytt fra forskningen på ulv under tittelen "Ekstrem innavl i den skandinaviske ulvebestanden: Hvilken betydning har immigranter og deres avkom?"

I tillegg vil førsteamanuesis og ulveforsker Barbara Zimmermann oppdatere oss kort på de ulike rovviltprosjektene som foregår på HINN.

Tradisjonen tro blir det kaffe og noe attåt i pausen, og det blir god tid til å stille spørsmål.

Det blir også anledning til å kjøpe juletallerken i kantina før ulvekaffen.

Hjertelig velkommen alle sammen!

Vi tror på å treffes!

Ulvecafé startet opp i 2014 etter en del debatt, leserinnlegg og fortolkninger i media rundt ulveforskninga ved den gang Høgskolen i Hedmark.

Forskerne med  instituttleder Kristin Gangås Evensen i spissen inviterte derfor like godt alle interesserte til Ulvecafé for å fortelle om virksomheten, forskninga og svare på spørsmål folk måtte ha.

Tiltaket ble svært godt mottatt av både forskere og publikum og har siden vært gjentatt en gang i halvåret.

- Alle skal vite at de er hjertelig velkomne til å komme innom Evenstad uavhengig av hva de mener om vår forskning, hva de mener politisk eller om forvaltningen. Vi tror på å treffes og så trenger vi ikke være enige for det, men en arena for å møtes fysisk er fint, forteller Evensen.

Les mer om forskning på rovdyr ved HINN