Inspirerte musikkstudenter holder vårkonsert

Plakat vårkonsert

Pop, rock, mektig korsang og en nyskrevet arie om sykling. Det blir med andre ord svært variert når Høgskolen i Innlandets musikkstudenter byr inn til vårkonsert i Hamar kulturhus tirsdag 4. juni.

De fleste av studentene er ferdige med vårens eksamener, og nå gjenstår bare den store vårkonserten før det er sommerferie.

- Årets tema er inspirasjon, forteller Vegard Krogseth, leder for vårkonserten og faglærerstudent på tredje året. Vi kan vel trygt love en variert konsert. I år har vi utfordret studentene til å bidra med musikk som inspirerer dem, både når det gjelder å skrive musikk, fremføre musikk og undervise i musikk.

Konserten er åpen for alle, og gir et godt innblikk i hva Høgskolen i Innlandet har å by på når det gjelder musikk. Krogseth oppfordrer de som er nysgjerrige på en musikklærerutdannelse til å ta turen til kulturhuset tirsdag.

- Disse tre årene på høgskolen er veldig lærerike, og alle vi studentene har utviklet oss, både som musikere og lærere, sier han, og legger til at programmet passer for både yngre og voksne.

- Koret skal blant annet fremføre "Sir Duke" av Stevie Wonder. Vi har også fem nyskrevne låter på repertoaret, blant annet en arie om sykling, smiler Krogseth. I tillegg blir sjangrene klassisk, country, pop, rock, rockeopera og rap representert.

- Det blir over 70 studenter i sving på scena, noen har blåserekke med og noen fremfører musikk i enklere innpakning.

Billetter til konserten kan kjøpes her