Husk å bestille studentkort

Foto av bunke med nye studentkort.

For å få tilgang til HINNs lokaler må du som student ha et studentkort. Kortet fungerer også som lånekort på skolens bibliotek, som nøkkelkort hvis du skal bruke kopimaskin på campus og som legitimasjon på eksamen.

For å få tilgang til HINNs lokaler må du som er student ha et studentkort. Kortet fungerer også som lånekort på skolens bibliotek, som nøkkelkort hvis du skal bruke kopimaskin på campus og som legitimasjon på eksamen.

Når du har fullført semesterregistreringen og semesteravgift er registrert innbetalt i Studentweb, samt at du har aktivert kontoen din, kan du bestille deg studentkort.
Se informasjon om semesterregistrering og aktivering av konto her

Studentkort bestiller du ved å følge lenken:  https://foto.inn.no/

Du logger deg inn med brukernavn og passord som du har opprettet i aktiveringsportalen.

Du vil få en SMS når studentkortet ditt er klart for henting. Studentkortet henter du på ditt studiested mellom klokken 08.00 – 15.00.

Studiestedene er åpne for studenter med kort og kode mellom klokken 07.00 – 22.00 alle dager.
Merk! Hvis et smitteutbrudd av Covid-19 skulle eskalere, kan det føre til at dørene også blir stengt på dagtid.

Utenom åpningstider og i noen soner i høgskolens bygg må du benytte studentkortet og taste din pin-kode for å få tilgang.
Pin-koden finner du på konto.inn.no. Klikk på knappen "vis pinkode", og logg deg på med brukernavn og passord.

Studentkortet er kun gyldig når semesteravgiften er betalt.