Hilsen fra fadderleder til nye studentene på Rena

Fadderleder 2019 Rasmus Langeland

Fadderleder 2019, Rasmus Langeland

Hei til alle nye og gamle studenter og velkommen til et nytt semester på Handelshøgskolen i Innlandet, studiested Rena!

Vi er omtrent like gira som en Mentos i en Cola: det bruser av glede når det kommer nye ansikter til et av de søteste studiestedene i hele Norge!

Her finnes det mange forskjellige kultur- og idrettstilbud, og ikke minst en helt egen studentbar som ildsjeler i studentsamfunnet jobber ivrig med å drifte.

Vi i Fadderstyret har jobbet iherdig siden november med å planlegge at deres første møte med oss og vårt studentsamfunn blir uforglemmelig. Vi gleder oss til å bli kjent med dere og håper at dere er klar for lek, moro og konserter i alle sjangre.

Ikke minst gleder vi oss til at dere får knytte nye bekjentskaper og bli en del av vårt lille men flotte studentmiljø.  Våre fantastiske faddere vil gjøre sitt beste for at dere blir tatt vare på under deres første møte med en fin studietid her på Rena!

Vi sees i fadderuka, folkens!

Rasmus V. Langeland

Fadderuka-leder 2019