Har du tekniske utfordringer? Ta kontakt med brukerstøtte

Mann som jobber med en datamaskin.

IT-brukerstøtte er tilgjengelig for studenter som trenger hjelp i den krevende perioden vi er inne i. Foto : Colourbox.

Koronaviruset har ført til en ny arbeidshverdag for både studenter og ansatte. Men IT-brukerstøtte er her for hjelpe deg.

I forbindelse med virusutbruddet og stengningen av studiestedene våre 12. mars har IT-brukerstøtte økt kapasiteten betydelig for å kunne svare på mest mulig så fort som mulig. De første dagene var preget av mange spørsmål fra studenter om blant annet Zoom og bruken av dette, og denne overgangen ser ut til å ha gått relativt smertefritt.

- Studentene våre har håndtert overgangen til fjernundervisning meget bra. Nå har henvendelsene i større grad gått over til å handle om hjemmekontor nå som høgskolen har blitt stengt for ansatte, sier tekniker Sjur Nersveen i IT-avdelingen.

- Vi er fortsatt tilgjengelige

Spesielt de siste dagene har IT-brukerstøtte opplevd en nedgang i antall henvendelser fra studenter som tilpasser seg den nye studenttilværelsen med hjemmekontor og digital undervisning. IT-brukerstøtte jobber nå etter en klar prioritering, der smittevern har førsteprioritet. Støtte til avvikling av eksamen, avvikling av undervisning og så andre henvendelser prioriteres deretter.

Sitter du hjemme med uløste problemer er det bare å ta kontakt med IT-brukerstøtte enten på telefon eller e-post.

- Vi er fortsatt tilgjengelige for å svare på utfordringer du som student måtte ha. VI kan tilby studenter så godt som den samme hjelpen som før, forskjellen er at det må gå over fjernstyring, så det utelukker ting man må se fysisk, sier Nersveen.

Ta kontakt på e-post eller telefon

Ønsker du å komme i kontakt med IT-brukerstøtte? Da kan du enten sende en e-post til brukerstotte@inn.no eller ringe 62430003 mellom klokken 08.00 og 15.30. E-post behandles fortløpende i åpningstiden og etter beste evne utenfor åpningstiden. Merk: IT-avdelingens lokaler skal ikke oppsøkes så lenge studiestedene er stengt.