Graphic medicine – helsefaglige tegneserier

Utvalgte titler fra den nye samlingen med helsefaglige tegneserier i høgskolebiblioteket i Elverum. Foto: HINN/Katrine Fossum

Kom å lån en tegneseriebok fra den nye boksamlingen vår med Graphic medicine – medisinske og helsefaglige tegneserier.

Graphic medicine er litterær multimedial kunst. Biblioteket kan tilby tegneserier innenfor denne sjangeren både som en pedagogisk ressurs og som en alternativ innfallsvinkel til det faglige.

Graphic medicine kan åpne for forståelse og gi kunnskap om samhandling og kommunikasjon med pasienter og brukere. Tegneserieformatet gir en unik inngang til subjektive og personlige fortellinger om sykdom, psykisk helse og folkehelse.

Samlingen er plassert fysisk i høgskolebiblioteket i Elverum. Du finner den ved tidsskriftsamlingen, rett innafor inngangen til biblioteket.

Tegneseriene kan søkes opp i Oria ved å søke på «graphic medicine».