Forlenger koronatiltakene ut uke 15

Gulv merket med teksten hold avstand

De gjeldende koronatiltakene ved Høgskolen i Innlandet forlenges til og med søndag 18. april.

Bakgrunnen for forlengelsen er at regjeringen nylig forlenget varigheten på de nasjonale tiltakene fra mandag 12. til onsdag 14. april.

– Vi lar våre tiltak gjelde ut uke 15 for å skape forutsigbarhet og sikre oss tid til å vurdere hvordan vi skal følge opp eventuelle endringer fra regjeringens side i midten av neste uke, sier Marit Torgersen, beredskapsleder ved HINN.

Se gjeldende koronatiltak ved Høgskolen i Innlandet (inn.no)

Mye digital undervisning

Siden før jul har svært mye av undervisningen ved høgskolen foregått digitalt. Selv om høgskolen ikke har konkludert endelig om hvordan undervisningen skal gjennomføres resten av semesteret, er det sannsynlig at mye undervisning vil gå digitalt også videre.

Læringsaktiviteter som ikke kan digitaliseres blir prioritert for fysisk oppmøte på studiestedene.

Studentene vil få nærmere beskjed fra sine fakulteter om hva som gjelder for dem.

Se også:

Ytterligere skjerping etter nasjonale koronatiltak (nyhetsmelding på inn.no 24. mars 2021)

Skjerper koronatiltakene til over påske (nyhetsmelding på inn.no 19. mars 2021)