Følg oss gjerne i sosiale medier

Via sosiale medier kan du holde deg oppdatert på hva som skjer ved HINN.

Vil du å holde deg oppdatert på hva som skjer ved studiestedene våre? HINN ønsker å nå ut til studentene våre via sosiale medier.

Høgskolen i Innlandet er på Facebook, Snapchat, Instagram, YouTube, LinkedIn og Twitter. Disse kanalene bruker vi for å holde våre følgere oppdatert på hva som skjer på våre studiesteder, og vise hva HINN har å by på.

Sosiale kanaler

I våre sosiale kanaler legger vi ut studentrelaterte saker, informasjon om arrangementer, blogginnlegg, intervjuer med tidligere og nåværende studenter og aktuelle saker fra våre studiesteder.

HINN har i løpet av sommeren endret litt på strukturen på Facebook. Alle studiestedssider er nå slått sammen med hovedsiden, og vi har opprettet grupper for hvert enkelt studiested. Vi oppfordrer deg til å melde deg inn i gruppen for studiestedet der du studerer. Her vil du finne lokal informasjon og innhold som er skreddersydd for ditt studiested, for eksempel nyheter og arrangementer fra og om student- og forskningsaktiviteter. I tillegg til HINNs hovedside på Facebook har vi en egen Facebook-side for forskningsformidling, der du kan følge vår omfattende forskningsvirksomhet.

På Instagram deler vi bilder fra samtlige studiesteder slik at du holder deg oppdatert på hva som skjer. Tagg gjerne bildene dine med #Innstudent, så gir du oss muligheten til å følge med på din studiehverdag. I enkelte tilfeller deler vi også bilder tatt av studenter etter nærmere avtale.

Snapchat

Snapchat er en kanal vi bruker for å gi følgerne et direkte innblikk i hverdagen til studentene på de ulike studiestedene. I disse dager snappes det fra studiestartene ved samtlige av våre studiesteder. Studenter fra PR-teamet vårt bidrar i arbeidet med Snapchat. Her svarer de på spørsmål på chat, og tar bilder/filmer fra studiestedene. Både arrangementer og en vanlig studiehverdag blir dokumentert. I tillegg bruker vi også Snapchat i enkelte tilfeller som en kanal for videoformidling hvor vi informerer om konkrete begivenheter eller konkurranser.

Vi har også en YouTube-kanal der du kan se studierelaterte filmer. Målet er å gi et innblikk i studiene våre for nåværende og potensielt fremtidige studenter. Filmene viser hva studiene innebærer, og er ment å gi svar på noen av spørsmålene de som vurderer å starte på HINN måtte ha om spesifikke studier og studenttilværelsen.

I disse kanalene kan du gjerne stille spørsmål eller kommentere ting du er opptatt av.

Studentbloggen

Tidligere, nåværende og potensielt fremtidige studenter er blant dem som kanskje lurer på hvordan det er å være student hos oss. Derfor har HINN en egen studentblogg. I bloggen skriver våre dyktige PR-studenter om sin egen studenttilværelse. Temaene varierer fra det rent faglige til det sosiale tilbudet. Her finner du eksamenstips, økonomiråd, du kan lese om bloggernes erfaringer med utveksling samt få innblikk i den enkelte bloggers studie. Bloggen finner du her.

@hogskoleninnlandet #INN #INNstudent #INNblaestad #INNelverum #INNevenstad #INNhamar #INNlillehammer #INNrena
Bruk gjerne  @HiInnlandet når du twitrer saker som angår oss.
snapcode
Du kan følge våre studenters hverdag på @hinnlandet

Du finner vår YouTube-kanal her