Language: NOR | ENG

Fjerde tilfelle av covid-19 bekreftet ved studiested Hamar

Bilde av studiested Hamar ved Høgskolen i Innlandet.

Det er påvist fire tilfeller av covid-19 ved studiested Hamar siden fredag 16.oktober. Lokal krisestab ved LUP har i samråd med kommuneoverlegen i Hamar og fakultetene ALB og AMEK besluttet at all aktivitet ved studiested Hamar går som planlagt den kommende uken. Det samme gjelder barnehage- og skolepraksis.  
Illustrasjonsfoto.

Torsdag 22. oktober ble det bekreftet ett nytt tilfelle av covid-19 med relasjon til studiested Hamar. 

Det er nå fire bekreftede tilfeller siden fredag 16. oktober. Alle tas hånd om av kommunens helsetjeneste.

Kommuneoverlegen opplyser at alle nærkontakter er satt i karantene. Smittesporing er utført også for det siste meldte tilfellet, og ingen flere er satt i karantene basert på dette. Mange studenter, også nærkontakter uten symptomer, har blitt testet. Det er foreløpig ikke meldt om andre positive tilfeller blant disse. Videre smittespredning antas å være under kontroll. 

Lokal krisestab ved Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk (LUP) har i samråd med kommuneoverlegen i Hamar og fakultetene for henholdsvis Anvendt økologi, landbruksfag og bioteknologi (ALB) og Audiovisuelle medier og kreativ teknologi (AMEK) besluttet at all aktivitet på studiested Hamar går som planlagt den kommende uken. Det samme gjelder barnehage- og skolepraksis.  

 

Link til Hamar kommunes informasjonsside om koronasituasjonen:
https://www.hamar.kommune.no/article50516-21950.html