Filmskolen godt representert under Den 42. kortfilmfestivalen

Utsnitt av de fire filmene som er tatt ut til festivalen.

Totalt fire av fjorårets eksamensfilmer er tatt ut til konkurranse under Kortfilmfestivalen (foto: Høgskolen i Innlandet).

Fire av fjorårets eksamensfilmer ved Den norske filmskolen er tatt ut til konkurranse under festivalen i Grimstad i juni.

Det er "She Pack" av Fanny Ovesen, "Saras intime betroelser" av Emilie Blichfeldt, "Kom du?" av Jo Lyngklip Kyhlensø og "Løvetannmamma" av Barbora Hollan som er tatt ut til festivalen.

I tillegg til disse eksamensfilmene er filmer fra André Chrocron, Aasne Vaa Greibrokk og Simon Tillaas - alle tidligere studenter ved filmskolen, med i årets program.

En nærmere presentasjon av samtlige eksamensfilmer ved filmskolen kan du se her

Totalt 740 filmer var påmeldt til årets festival, og den siste tiden har disse bidragene blitt vurdert.

Kortfilmfestivalen arrangeres i Grimstad fra 12.-16. juni, og årets konkurranseprogram kan du se nærmere på her.