Det er aldri for sent å studere

Klassebilde av et kull bestående av 27 studenter.

27 studenter fra "Teamledelse og coachende lederskap" har nå fullført sine studier ved HINN.

Et kull på 27 studenter fra «Teamledelse og coachende lederskap» er nå ferdig med det samlingsbaserte studiet som går over to semestre.

HINN og Fagforbundet har utviklet studietilbud som er relevant for arbeidslivet og tilpasset dem som vil kombinere studier med jobb. Målet er personlig utvikling og læring for den enkelte, med den gode effekten det kan ha for arbeidsplassen.  Nylig ble et kull på 27 studenter ferdig med studiet «Teamledelse og coachende lederskap»

Student Christina Berg er del av kullet på 27 studenter som nå er ferdig med «Teamledelse og coachende lederskap». Ved siden av studiene er hun fagleder på Dokumentsenteret i Horten kommune.

-Studiet har vært spennende og krevende, og jeg har fått nye bekjentskaper som jeg tar med meg videre i livet. Læringsutbyttet har vært stort, man møter hverdagen mye mer rustet og kan gjøre en forskjell på arbeidsplassen. Så til kommende studenter, er du i tvil – hopp på, det er aldri for sent å studere igjen.

Nytt studie for medlemmer av Fagforbundet starter høsten 2019; «Emnegruppe i organisasjon og ledelse».