Bli med på Instagram-eksperiment på #vårtmjøsa

På emneknaggen #vårtmjøsa på Instagram kan du nå dele egne bilder av Mjøsa. 

Hva er det som fascinerer oss med Mjøsa? Del din opplevelse på Instagram, og vinn et gavekort for en tur med Skibladner.

Det er forskningsprosjektet «Bærekraftige opplevelser i reiselivet» (BOR) som står bak dette Instagram-eksperimentet. Målet er at de innsendte bildene kan være med å bidra til å utvikle reiselivstilbudet i Mjøsregionen i årene som kommer.

Om eksperimentet

Hva ønsker turistene å oppleve når de besøker destinasjonene i Innlandet? Dette er det overordnede spørsmålet for forskningsprosjektet, som ønsker å finne ut av hva det er ved Mjøsa som fascinerer oss og hvordan vi bruker Mjøsa.  

Forskerne er nå i gang med eget feltarbeid, men de ønsker også å få flere bilder til sitt analysearbeid. Derfor trenger de din hjelp.

Gjennom emneknaggen #vårtmjøsa på Instagram kan studenter, turister og lokale dele sine bilder fra aktiviteter og opplevelser tilknyttet Mjøsa. Eksperimentet starter 1. august, og avsluttes 7. oktober. Deretter vil vi trekke ut ett av bidragene som får et gavekort til en tur med Skibladner.

Sammen med de øvrige resultatene fra feltarbeidet, vil de innsendte bildene bli brukt i arbeidsseminarer med ulike aktører for å kunne utvikle tilbudet i Mjøsregionen i årene som kommer.

Slik deltar du

  • Ta et bilde av Mjøsa som du tror kan inspirere andre.
  • Tagg bildet med #vårtmjøsa

I perioden 1. august 2018 til 7. oktober 2018 vil det være mulig å legge ut bilder på Instagram på emneknaggen #vårtmjøsa. Da blir du automatisk med i eksperimentet. Dersom du ikke har en Instagram-konto, kan du sende bilde på e-post til eva.knudsen@inn.no. Trekningen av gavekort vil finne sted etter at eksperimentet er avsluttet.

Ser mer informasjon om forskningsprosjektet Bærekraftige opplevelser i reiselivet på www.reiselivsforskning.org/forside/bor.

Sist endret: .