Bekreftet smitte ved studiested Hamar

Foto av hovedinngangen ved studiested Hamar.

En student ved HINN, studiested Hamar, er smittet av covid-19. Studenten er nå isolert og følges opp.
Illustrasjonsfoto.

Det har i dag, fredag 16. oktober, blitt bekreftet at en student ved HINN, studiested Hamar, er smittet av covid-19. Studenten er nå isolert og følges opp.

Den lokale kriseledelsen ved studiestedet samarbeider tett med kommuneoverlegen i Hamar. Kommunens smittesporingsteam har fått oversikt over 23 medstudenter og to faglærere som har vært i nærkontakt med studenten i undervisningssammenheng. Disse følges opp med karantene, testing og videre smittesporing.

Som et føre-var tiltak har kriseledelsen ved studiested Hamar avlyst alle undervisningsaktiviteter innenfor fagområdet musikk som medfører fysisk oppmøte resten av denne uken. Det anbefales at musikkstudentene unngår fellesøvinger og annen nærkontakt gjennom helgen.

Kontaktperson:
Leder av krisestab, studiested Hamar, dekan Morten Ørbeck, mobil 976 91 867