Behov for skrivehjelp?

Er du usikker på noe i forbindelse med oppgaveskriving? Vet du ikke hvordan du skal referere til en kilde? Da kan du få hjelp av flinke og erfarne medstudenter!

Vi hjelper deg med ulike aspekter ved oppgaveskriving, som struktur, rød tråd, hvordan drøfte/diskutere, henvisninger/referanseteknikk eller andre spørsmål du har. Still gjerne konkrete spørsmål!

I vår kan du som student ved HINN få hjelp av skrivehjelperne på e-post skrivehjelp.inn@gmail.com
Tjenesten er tilgjengelig for alle studenter på HINN.

Vi er tilgjengelige mandag til fredag klokken 9 til 15. Vi hjelper deg så snart vi kan, men hvis det blir stor pågang på e-posten, ber vi deg være tålmodig.

Så om du trenger hjelp med:

• Struktur på oppgaver
  • Hvordan drøfte og diskutere
  • Hvordan henvise i tekst for å dokumentere påstander
  • Enkeltspørsmål mot litteraturlister, men ikke korrektur av hele lister

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Hjelp av en bibliotekar?

Trenger du hjelp med søk etter litteratur? Eller er det andre spørsmål knyttet til bibliotekets tjenenester du lurer på?

Du kan kontakte oss på flere måter.