Behov for skrivehjelp?

Skrivehjelp

Få hjelp av skrivehjelperne på e-post  skrivehjelp.inn@gmail.com

I høst kan du som student ved Høgskolen i Innlandet få hjelp av skrivehjelperne på e-post.

Er du usikker på noe i forbindelse med oppgaveskriving? Vet du ikke hvordan du skal referere til en kilde? Da kan du få hjelp av flinke og erfarne medstudenter! Vi hjelper deg med ulike aspekter ved oppgaveskriving, som for eksempel struktur, rød tråd, hvordan drøfte/diskutere, henvisninger/referanseteknikk eller andre spørsmål du har.

I høst kan du som student ved HINN få hjelp av skrivehjelperne på e-post  skrivehjelp.inn@gmail.com

Tjenesten er tilgjengelig for alle studenter på HINN mandag-fredag uke 42–48.

Svartid:

• Mandag kl. 15.00–18.00
  • Tirsdag kl. 12.00–15.00
  • Onsdag kl. 15.00–18.00
  • Torsdag kl. 12.00–15.00
  • Fredag kl. 12.00–15.00

Få hjelp med:

• Struktur på oppgaver
  • Hvordan drøfte og diskutere
  • Hvordan henvise i tekst for å dokumentere påstander
  • Enkeltspørsmål mot litteraturlister, men ikke korrektur av hele lister.

Vi kan gi deg best hjelp hvis du forteller oss hva du trenger hjelp med. Det kan også hende bibliotekets side om  Referanseteknikk har svar på det du lurer på.

Skrivehjelperne hjelper deg så snart de kan, men hvis det blir stor pågang på e-posten, ber vi deg være tålmodig. Vi snakkes!