Bærekraftig turisme på agendaen

Vakker solnedgang (Foto: Gro Vasbotten/HINN))

Framtida krever bærekraftig turisme. (Foto: Gro Vasbotten/HINN))

Konferansen "Monitoring and Management of Visitors in Recreational and Protected Areas" som åpnes av miljø- og klimaminister Sveinung Rotevatn samler over 250 deltakere fra mer enn 30 land med base på Høgskolen i Innlandet.

En rekke temaer som er relevant for norsk naturforvaltning og bærekraftig turisme vil bli tatt opp og drøftet i et bredt internasjonalt forum. Miljødirektoratet, Innlandet fylkeskommune og Norges forskningsråd er hovedsponsorer for konferansen. Deltagerne vil blant annet inviteres med på virtuelle ekskursjoner til Dovre-Sunndalsfjella nasjonalpark, og Olympiaparken i Lillehammer inkludert tilgrensende markaområder.

Medarrangør og teknisk hovedansvarlig

Høgskolen i Innlandet er medarrangør og teknisk hovedansvarlig for den tiende utgaven av konferansen som gjennomføres som et heldigitalt arrangement 16. – 19. august 2021, og organiseringen skjer i et samarbeid mellom NMBU, HINN og NINA.

Den lokale arrangementskomiteen består av Monica Breiby og Per Eriksson fra HINN, Sofie Selvaag fra NINA og Øystein Aas fra NMBU.

Fullstendig program og påmelding

To måneder før arrangementet starter er det mer enn 250 påmeldte, planlagt over 180 presentasjoner fra mer enn 30 land. Det er fortsatt mulig å melde seg på! Se nettsiden på www.mmvconference.org