Avslutning av et uvanlig studieår

Invitasjon til avslutning av studieåret 2019/2020

Sett av 18.juni klokken 12:00-13:00 i kalenderen

2019/2020 ble et annerledes studieår for oss alle. 18. juni inviterer derfor HINN alle ansatte og studenter til en eksklusiv markering av studieåret.

Det har vært tøffe og annerledes tider for oss alle, så la oss nå samles til en hyggelig begivenhet. La oss markere at dette høyst uvanlige studieåret er ferdig og at vi forhåpentligvis går mer normale tider i møte.

En markering for ansatte og studenter ved Høgskolen i Innlandet

I år kan ikke høgskolen arrangere bachelor-markeringer eller avslutningsseremonier på vanlig måte, men vi kan lage en helt annerledes digital avslutning for alle våre studenter og ansatte. Denne markeringen vil blant annet inneholde taler fra rektor og studenter.

Det vil bli musikkinnslag fra både Knut Lopes & Amigos og Ruben. Knut Lopes er student ved studiested Hamar og Ruben har vært student på studiested Rena.

Så gå ikke glipp av denne markeringen og sett av tidspunktet i kalenderen! Torsdag 18.juni 12:00-13:00

Alle ansatte vil få tilsendt lenke på e-post i forkant av arrangementet. Lenken vil også bli lagt ut på Innafor og i Canvas.