All campusundervisning på Blæstad og Hamar stanses

Bilde av inngangspartiet ved studiested Hamar.

All fysisk campusundervisning på studiested Blæstad og Hamar stanses, i første omgang, ut uke 36.

All fysisk campusundervisning ved studiestedene Blæstad og Hamar stanses, i første omgang, ut uke 36 (31. august - 4. september). Dette skyldes lokalt utbrudd av koronavirus ved en barneskole på Hamar.

Situasjonen vil bli vurdert fortløpende. Der det er mulig, blir undervisningen gjennomført digitalt. Som følge av dette anbefales studenter å følge undervisning og studere hjemmefra.

Medarbeidere som har mulighet til det, bes om å jobbe hjemmefra. Det understrekes imidlertid at studiestedene ikke stenges ned, men vil være åpne for ansatte og studenter som har behov for tilgang.