Adventslysene tennes på HINN Lillehammer

Luciatog (foto: Sigrun Dancke Skaare/HINN)

Filmskolens studenter går Luciatog torsdag 13. desember ((foto: Sigrun Dancke Skaare/HINN)

Tradisjonen tro markerer vi adventstiden på høgskolen i Lillehammer i ukene fram mot jul.

Velkommen til stemningsfulle markeringer!

Gleden over hva som venter

- Adventstiden er en tid da vi oppfordres til å leve litt langsommere og nyte de magiske øyeblikk, forteller studentprest Anne Anker Bolstad. Vi har så lett for å glemme å stoppe opp og å være tilstede i nuet.

Kanskje er det vår største utfordring i desember måned, ikke å ta julen på forskudd, men glede oss over det vi har i vente.

"Jeg-savner-deg"-juletre

Julekuler på juletre (foto: HINN)

Åpning av "Jeg-savner-deg"-treet mandag 3. desember (foto: HINN)

Første markering er mandag 3. desember kl. 0900 i Glassgården hvor vi tenner det første adventslyset og studentkoret Lille røst synger for oss.

Samtidig blir det åpning av "Jeg savner deg"-juletreet hvor alle selv kan skrive navn på en eller flere de savner på en julekule og henge på treet.

Neste markering er mandag 10. desember kl. 0900. Da kommer det syngende kvinner fra Senter for livslang læring og to herrer fra AMEK og synger for oss.

Filmskolens Lucia-tog

Et av årets høydepunkt får vi så torsdag 13. desember kl. 0900 hvor studentene fra filmskolen går i Luciaopptog med levende lys, hvite kapper og vakker sang. Dette vil du ikke gå glipp av!

Vi tenner tre lys

Siste adventsmarkering skjer mandag 17. desember hvor bl.a. professor Dag Leonardsen og førsteamanuensis Bjarne Øvrelid setter seg ved pianokrakken for å sette oss i den rette stemningen.

Alle dagene vil studentsamskipnaden (SINN) servere gløgg og pepperkaker til alle ute i Glassgården!

Vi ønsker alle studenter, ansatte og venner hjertelig velkommen!