Adventslysene tennes på HINN Lillehammer

Illustrasjonsbilde adventslys

Vi markerer adventstiden på studiested Lillehammer i ukene fram mot jul.

Velkommen til stemningsfulle markeringer!

Adventslysene tennes på studiested Lillehammer

Velkommen til stemningsfull adventsstund i glassgården.

""

Mandag 2. desember
Mandag 9. desember
Mandag 16. desember

Alle dagene kl. 0900

Musikalse innslag av studenter og ansatte. SINN serverer pepperkaker og gløgg.

"Jeg-savner-deg"-juletre

Åpning av "Jeg-savner-deg"- juletreet under adventssamlingen mandag 2. desember kl. 0900 i Glassgården.

På ”Jeg-savner-deg”-juletreet på HINN Lillehammer ønskes studenter og ansatte velkommen til å skrive navnet på noen eller noe de savner på ett julehjerte. Det gjør at vi lettere kan bære våres savn i ei travel førjulstid.

Filmskolens Lucia-tog

Et av årets høydepunkt får vi så torsdag 13. desember kl. 0900 hvor studentene fra filmskolen går i Luciaopptog med levende lys, hvite kapper og vakker sang.

Luciatog

Alle dagene vil studentsamskipnaden (SINN) servere gløgg og pepperkaker til alle ute i Glassgården!

Vi ønsker alle studenter, ansatte og venner hjertelig velkommen!

Gleden over hva som venter

- Adventstiden er en tid da vi oppfordres til å leve litt langsommere og nyte de magiske øyeblikk, forteller  studentprest Anne Anker Bolstad. Vi har så lett for å glemme å stoppe opp og å være tilstede i nuet.

Kanskje er det vår største utfordring i desember måned, ikke å ta julen på forskudd, men glede oss over det vi har i vente.

Spørsmål kan rettes til

Studentpresten: Anne Anker Bolstad