Adgangskort og kode for tilgang til byggene

Kort brukes for å åpne dørlås

Ansatte og studenter må midlertidig bruke adgangskort for å komme inn i høgskolens bygg fra mandag 11. januar.

Fra mandag 11. januar må studenter og ansatte bruke adgangskort og kode for å komme inn i byggene til Høgskolen i Innlandet.

Høgskolen holder fortsatt studiestedene åpne, men innfører en adgangsbegrensning som gjelder inntil videre.

Dette er et sikkerhetstiltak som en følge av at svært få er tilstede i lokalene etter koronainnstrammingen som gjelder fra semesterstart.

I praksis vil ytterdørene i alle bygg være låst hele døgnet, men studenter og ansatte kan låse seg inn alle dager mellom klokka 7 og 22.

Slik kan du som er student eller ansatt skaffe deg adgangskort

Besøkende vil kun ha tilgang til lokalene ved at de hentes på avtalt sted av ansatte og studenter som de har avtale med.

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss?

Vi vil bli bedre. Høsten 2021 lanseres inn.no på ny nettløsning. Vi setter pris på om du hjelper oss ved å svare på en kort spørreundersøkelse.

Du kan lese mer her.

Ønsker du å delta?