Language: NOR | ENG

Studenter arrangerer JazzIncubator

Illustrasjon JassIncubator

JazzIncubator er et arrangement, drevet av studentene på Årsstudium i kulturprosjektledelse, under Dølajazz.

JazzIncubator går av stabelen i Lillehammer 17.-19. oktober. HINN-studenter fra flere utdanninger står bak. 

JazzIncubator er et arrangement, drevet av studentene på Årsstudium i kulturprosjektledelse, under Dølajazz. Det er en festival-i-festivalen!

-Dette er et fantastisk eksempel på studentaktiv læring, langsiktig og forpliktende samarbeid med lokale aktører (næringsliv og kulturliv) og som bidrar til å gjøre regionen til et bedre bo- og arbeidssted, sier instituttleder for Institutt for reiseliv, opplevelsesnæringer og markedsføring ved Høgskolen i Innlandet, Marit Elvsås .

-Studentene på Kulturprosjektledelse drifter hele programmet – inkl. programmering, planlegging, gjennomføring av 3 kvelder med konserter midt i Lillehammer sentrum. Studentene samarbeider med studenter på 3. året på TVfag – flerkameraproduksjon, som gjør opptak av konsertene og dermed gir studentene på disse studiene en tverrfaglig læringsarena.

-Jeg håper alle vil finne veien til teltet på Sigrid Undsetsplass midt i Lillehammer, oppfordrer Elvsås. 

Internasjonal interesse

Under Jazzincubator får unge, spennende musikere skinne. Denne festivalen-i-festivalen har økt til et internasjonalt nivå, med søkere fra hele Europa! I samarbeid med DølaJazz er det plukket ut til sammen ni band som spiller i festivalteltet på Sigrid Undsets Plass 17.-19. oktober.

Jazz er en bred sjanger, så her er det noe for alle. Så finn jazz-, eller bare musikkentusiasten i deg og bli med og hør flott musikk med bevertning og herlig stemning.

Hvor: Festivalteltet på Sigrid Undsetsplass

Når: Torsdag 17., Fredag 18., og Lørdag 19. oktober kl. 20.00 – 23.00

Billetter og mer informasjon: http://jazzincubator.no/ og https://dolajazz.no/