UNESCO-direktøren til Lillehammer Lifelong Learning Summit

Audrey Azoulay, generaldirektør i Unesco (foto: Unesco)

Audrey Azoulay, generaldirektør i Unesco, vil holde avslutningsforedraget på konferansen ICDE Lillehammer Lifelong learning summit i februar 2019.

Blant andre hovedforedragsholdere er statsminister Erna Solberg og direktør for public policy i Google, Iarla Flynn.

Programmet for konferansen er nå lagt ut. Målet med konferansen er å skape en internasjonal møteplass hvor arbeidslivet og akademia sammen diskuterer løsninger for livslang læring i framtiden. Stadige endringer i arbeidslivet – blant annet som følge av digitalisering – vil kreve et helt annet fokus på læring hele livet i tiden framover.

- Vi er selvsagt veldig fornøyd med at både UNESCOs generaldirektør og statsminister Erna Solberg har sagt ja til å bidra på konferansen. Dette gir signaler om at livslang læring er et viktig tema både internasjonalt og i Norge, sier Mette Villand Reichelt, leder ved Senter for livslang læring ved Høgskolen i Innlandet.

Bidrag fra 35 land

Praktikere og forskere fra mer enn 35 land fordelt på alle kontinenter vil presentere forskning, erfaringer eller andre innspill på konferansen. Bidragene kommer både fra representanter fra samfunnslivet, fra akademia og fra næringslivet. Programmet dekker et bredt spekter av tema knyttet til utvikling og innovative løsninger for livslang læring.

Om konferansen

ICDE Lillehammer Lifelong Learning Summit 2019 arrangeres av Høgskolen i Innlandet ved Senter for livslang læring i samarbeid med ICDE ( International Council for Open and Distance Education) og partnerne UNESCO, Commonwealth of Learning, Oppland fylkeskommune, NHO, Unio, NAV, Diku, Kompetanse Norge, Fleksibel Utdanning Norge, NOOA og Studiesenteret.