Foredrag om organisasjon, endring og kommunikasjon

Portrett Marte Goplen (foto: HINN)

Kommunikasjonsrådgiver Marte Goplen fra HINN vil snakke om kommunikasjonsarbeidet rundt fusjonen mellom høgskolene Lillehammer og Hedmark (foto: HINN)

Sammen med Kommunikasjonsforeningen inviterer kommunikasjonsrådgiverstudiet ved HINN til en foredragsrekke 3. mai om organisasjon, endring og kommunikasjon.

Program

Kl. 1200 Bedre sammen ved Marte Goplen, kommunikasjonsrådgiver, Høgskolen i Innlandet

Kommunikasjonsarbeid når man skal slå sammen to sterke aktører, fra to fylker, med seks lokasjoner, nesten 1000 ansatte og over 13000 studenter.

Kl. 1255 Digitalisering og robotisering ved Christian Brosstad, direktør for kommunikasjon og digitale tjenester i Forbrukerrådet

Endringer i samfunnet og forbrukeratferd endrer kravene til hvordan ulike virksomheter kommuniserer. Hva betyr det for oss som jobber med kommunikasjon? Om Christian Brostad - www.christianbrosstad.com

Kl. 1350 Pause

Kl. 1405 Internkommunikasjon ved Arve Sjølstad, fagansvarlig for internkommunikasjon i Norsk Tipping

Internkommunikasjon i en organisasjonsutviklingsprosess – sett med kommunikasjonsøyne.

Kl. 1500 Endringskommunikasjon i en virksomhet ved Astrid Bugge Mjærum, viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet

Mjærum snakker om endringskommunikasjon i en virksomhet alle har et forhold til og mange har en mening om.

Om Årsstudium i kommunikasjonsrådgivning

Årsstudium i kommunikasjonsrådgivning har som mål å utdanne gode kommunikasjonsrådgivere. Dette er et deltidsstudium med fem samlinger pr. år.

Temaene spenner fra medier og samfunn, via ledelse og organisasjonskunnskap til medierelasjoner, samfunnskontakt og krisekommunikasjon.

Les mer om kommunikasjonsrådgiverstudiet