Language: NOR | ENG

Vil du være med på X Games LIVE?

Logo X Games Norway

8. - 11. mars 2017 braker det løs i Hafjell, med Big Air og Slopestyle Ski og Snowboard.

X Games søker etter frivillige til sosiale medier i forkant og under X Games-arrangementet Hafjell i mars 2017. 17. januar inviterer de til informasjonsmøte på Høgskolen i Innlandet i Lillehammer.

De søker deg som kan skrive, er oppdatert på sosiale medier eller er flink til å ta bilder - og som er klar til å bidra.

X Games Norway 2017 blir gjennomført fra 8.-11. mars i Hafjell og samler verdens beste skikjørere og snowboardere innen slopestyle og big air. De norske stjernene er i verdenstoppen i disse øvelsene, og det er norske vinnermuligheter i hver eneste konkurranse i X Games Norway 2017.

Live-sending i sosiale medier

På informasjonsmøte i Lillehammer kommer Henning Andersen fra X- Games for å informere om X Games Live.

Målsettingen er, forteller han er, at X Games Live skal forvandles fra en content marketing website til en live-sending i sosiale medier fra X Games Norway 2017. Vi vil invitere fans, utøvere, samarbeidspartnere, medier og medarbeidere – alle som er involvert i X Games Norway – i samtalen. Folk skal inspireres til å produsere og dele innhold som de aldri har gjort før. For å få til det trenger vi initiativrike, unge mennesker som kan inspirere alle til å bidra. 

 

 

 

Sist endret: .