Studentbedrift – noe for deg?

Lagvise hender (Colourbox)

Har du planer om å etablere en egen bedrift? Da kan det være lurt å prøve studentbedrift først. Informasjonsmøte i Switch på HINN Lillehammer torsdag 26. oktober.

Studieemnet «Studentbedrift» er på 7,5 studiepoeng, og alle studenter ved HINN Lillehammer, uansett studieprogram, er velkommen som studenter på dette studieemnet.

Studieemnet er et tilleggsemne. Det vil si at du kan velge dette studieemnet i tillegg til ditt ordinære studieprogram. Derfor er undervisningen lagt til ettermiddag og kveldstid.

Det arrangeres informasjonsmøte i Switch (ved hovedinngangen) torsdag 26. oktober kl. 1500.

Søknadsfristen er 7. november gjennom søkeportalen Studentweb. Gå til ‘Aktive emner’ og søk opp emnet Studentbedrift (emnekode OLA1053).

Første samling er allerede 6. og 7. november kl. 1615-1900 i Switch.

Er du nysgjerrig? Kom på informasjonsmøtet!