Karrieredag for markedsføring og reiseliv

Grafisk fremstilling av mann ved veikryss (Ill.: Colourbox)

Studiene i reiselivsledelse og markedsføring og ledelse av turismeopplevelser inviterer til karrieredag 25. januar på Lillehammer.

Karrieredagen er en møteplass der studenter har muligheter til å knytte kontakt med næringsliv og spennende fremtidige arbeidsgivere.

Karrieredagsstyret ønsker å vise noen av de mange aktuelle og varierte karrieremulighetene som finnes innenfor opplevelse, markedsføring og reiselivsbransjen. Årets foredragsholdere er Innovasjon Norge, reisebyrået Kilroy, eventbyrået Gyro, Vinjerock, Austmann Bryggeri, Visit Lillehammer og X Games.

Det blir også stands i Glassgården hvor studentene får en mulighet til å møte spennende mennesker fra ulike bransjer. I Glassgården møter en blant annet representanter fra Universitetet i Stavanger, Handelshøyskolen i Trondheim og Bournemouth University. I tillegg kommer flere aktuelle bedrifter fra Lillehammer-regionen. Reiselivsforeningen er også tilgjengelige hele dagen med stand og konkurranser.

Karrieredagsstyret oppfordrer studentene til å ta med CV, da mange av bedriftene er interesserte i sommervikarer og fremtidige arbeidstakere.

Program for dagen:

Kl. 1000-1030: Innovasjon Norge
Kl. 1030-1100: Kilroy
Kl. 1100-1130: Gyro
Kl. 1130-1230: Standperiode
Kl. 1230-1300: Vinjerock
13.00-13.30: Austmann
13.30-14.00: Visit Lillehammer
14.00-14.30: X-Games
13.30-15.00: Standperiode

Vi lodder ut spennende premier gjennom hele dagen, og vi avslutter dagen med karrieredagsfest på Nikkers Sport i Lillehammer i regi av Reiselivsforeningen. Her har vi fått gode priser, og vi gleder oss til å avslutte en lærerik dag sammen med alle reiselivsstudentene.