Valg logo

Hvis du forhåndsstemmer i en annen kommune enn hjemkommunen din ved stortingsvalget, får du utdelt en stemmeseddel som er påført de registrerte politiske partienes navn, uten kandidatnavn.

Skal du forhåndsstemme til stortings- og sametingsvalget 2017, kan du gjøre det i hvilken som helst kommune uavhengig av bosted. Her finner du aktuelle steder for forhåndsstemming i Innlandet.

Alle stemmeberettigede som vil kan stemme. Dette gjelder studenter, ansatte og andre.

• Lillehammer: Forhåndsstemming på Lillehammer rådhus
  • Elverum: Mandag 4. og tirsdag 5. september kl. 1000 – 1400 på Terningen Arena på Høgskolen i Innlandet, Elverum.
  • Hamar: Forhåndsstemming på Rådhuset i Hamar.
  • Rena: Forhåndsstemming på Åmot kulturhus.
  • Evenstad: Forhåndsstemming på kommunehuset.

Skal du forhåndsstemme, kan du gjøre det i hvilken som helst kommune uavhengig av bosted, mens du på valgdagen 11. september kun kan stemme i den kommunen du er manntallsført. Det vil si den kommunen du var registrert i folkeregisteret som bosatt pr. 1. juli 2017.

Husk legitimasjon. Det er ikke krav om å ta med valgkort, men det anbefales for lettere gjenfinning i manntallet.

Vi oppfordrer alle til å bruke sin stemme og ønsker alle et godt valg!