Logo bransjedager 2017

Det er med en stor glede å kunne invitere til bransjedager i Lillehammer 7. - 8. september!

Bransjedagene 2017 er en event- og flerkameraproduksjon for studenter, ansatte og bransjefolk innenfor TV, film, spill og animasjon.

Vi vil ha fokus på oppdatert kunnskap om bransjens utvikling gjennom foredrag, debatter, Q & As og et messeområde med ulike stands.

Det er studenter og ansatte ved Avdeling for TV-fag på Lillehammer som arrangerer bransjedagene.

Torsdagens program fokuserer på spørsmålet "Hvordan vinne publikum?", mens fredagens program vil utforske kunstig intelligens, er det vår venn eller fiende?

TV-publikumsforsker Vilde Schancke Sundet vil ha et foredrag sammen med netthistorieproduksent Mari Magnus. Peter Wallace fra NRK skal snakke om flermedialitet, mens Christina Parker fra Splay & produsent Gavland Mehidi skal snakke om audiovisuelle historier på sosiale medier.

Både NRK Beta og TV2 tar turen opp til Lillehammer fredagen for å snakke om kunstig intelligens. Det gjør også BAFTA-nominerte Oscar Sharp som skal presentere filmene han har produsert ved hjelp av kunstig intelligens. IBM presenterer Roboten Watson som kan faktasjekke og klippe filmtrailere.

Vi finnes også på Facebook  ’Bransjedagene ved TV-skolen’ eller du kan sende en e-post til bransjedagene@gmail.com