Anniken Hoff Quirk med prisen og blomster

En fornøyd Anniken Hoff Quirk tok imot prisen på vegne av To Good To Go. Premien er laget av Erikka Imogene Platt ved Sunnhordland Folkehøgskole og består av gjenbrukt materiale.

Bedriften Too Good To Go ble kåret til årets miljøbedrift 2017 under Miljøpsykologikonferansen på Lillehammer.

Det var tett konkurranse mellom finalistene Eiker Ølfabrikk, Restarters Oslo, Rørosmeieriet og Too Good To Go.

Selger overskuddsmat

Too Good To Go er en app som butikker, kaféer, bakerier og hoteller kan bruke til å selge overskuddsmaten sin før den havner i søpla. Bare i oktober måned ble over 50 000 porsjoner mat reddet fra søpla gjennom Too Good To Go.

Komiteen bestående av forskere og miljøorganisasjoner lot seg imponere av denne svært innovative måten å koble sammen personer og bedrifter, og har lagt vekt på potensialet denne nyskapningen gir.

På bedriftskultursiden beskriver en av de ansatte et smittende engasjement og at det er utrolig motiverende å være en del av et team som oppriktig ønsker en grønnere fremtid.

Det skal bli spennende å følge hvordan bedriften utvikler seg selv og produktet videre.

Les mer om kåringen 

Kriteriene for kåringen

  1. Miljøkultur - Bedriften arbeider kontinuerlig med miljøarbeidet, og det er en del av bedriftens daglige arbeid, beslutningsprosesser og strategiske valg.
  2. Miljøgevinst - Bedriften har tatt valg som setter miljøet høyest og jobber for å redusere sitt klimafotavtrykk. Dette innebærer konkrete tiltak, enten i form av økonomi eller andre ressurser. Størrelsen på innsatsen må stå i forhold til bedriftens størrelse.
  3. Innovasjon - Bedriften har gjort noe som er originalt eller inspirerer til nytenkning innen miljøfeltet.

 

Sist endret: .